SelverDeniz dalyaluna35 Benim doktorum da çok şaşırdı zaten progesteronun çok güzelken böyle birşey nasıl olur diyip çok şaşırdı. Çok şükür kanamam yok yarın kan testi vereceğim. Güzel sonuçlar alırım inşallah
Busranur_mnts SelverDeniz kanaman olmaması iyi haber inşallah sağlıkla tutunur da büyür haber et mutlaka <3
Eslem2112 SelverDeniz sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünmüyorum canım ama inşallah yanılıyorumdur az da olsa artış olmakıydı düşüş olmamalıydı
1_Pandackk SelverDeniz düşmedi sağlıklı gebelik olmadığını anlamına gelebilir kimyasal gebelikte yasadim 270 olan değerim sonraki gun 220 iki gün sonra 280 olmuştu beta sifirlaninca adet olmuştum
SelverDeniz Kızlar malesef bebeğim bizimle değilmiş. Kendi kendine düşmezse eğer haftaya kürtaj yapılacak..
Feyzanne_ SelverDeniz merhaba geçmiş yorumları okudum geçmiş olsun. Yaşadığınızın aynısını yaşıyorum şu an. Beta kendi kendine düştü regl oldum. Nasılsınız? Hamile misiniz
SelverDeniz Sonuç olarak o dönemde kürtaj olmak istemedim ve kendi kendime düşük yaptım. Bunalıma girdim ve uygulamayı silmiştim.. Şuan kendiliğinden hamile kaldım tekrar uygulamayı indirdim
BraTurgut SelverDeniz bende 4 ay önce kurtaj oldum şimdi hamileyim çok erken öğrendim 23 mart 18 25 mart 61 31 mart 385 birde bugün verdim yavaş yükseliyor gibi moralim bozuldu 🥹