Busranur_mnts Rosegul yumueta 24 saat yaşıyor diyorlar öncesinde olması spermi hazır bekletir çatlama sonrası da yumurta canlı yakalanır inşallah tutar <3<3
Rosegul Eslem2112 kuzum dün degerlendiremedim ama 12. Gün gece bir de 14. Gün sabah yani bugün degerlendirdik
Busranur_mnts Rosegul ben yarım saat uzandım ayaklarımı havaya uzatıp sonra wcye gittim illaki kalan akıyor da spermler rahme ilerliyormuş tutmuştur inşallah ikimizin de :D
Rosegul Busranur_mnts kuzum bende yatıyorum hatta gece yatıp sabah kalkıyorum🤣🤣 Ona rağmen akıyor ay diyorum sabahı mi beklediniz yani inşallah giden gidiyordur🤣
Bir1kelebek Busranur_mnts bende öyle yapıyorum ama bacaklarımda ayaklarımda kan kalmıyor 😂😂😂 üşüyorlar baya ay gülüyorum o zaman halime
Rosegul babyshark__ Kuzum yatıyorum en az 20 dk. Hatta gece olduğunda hiç kalkamıyorum sabah kalkıyorum ki garanti olsun diye artık değerlendirmeye devam edeyim mi yoksa boşa mı olur acaba
babyshark__ Rosegul inşallah tutmuştur ama bana chat chatgbt hep 1gun ekstra değerlendir destek olarak diyor istersen yarinida değerlendir
Rosegul Bir1kelebek hahah🤣 tahmin edebiliyorum bende öyle yapıyorum bazen de çok basım dönüyor o zaman🤣🤣
Busranur_mnts Bir1kelebek ay evet ya battaniye çektim üstüme üşümiyim diye geçen hafta havalar da serindi :D