Mavimi seda_ay evet o haftalarda belli oluyormuş cinsiyeti doktorumda aynı şekilde bana tahminini söyledi ama netleşmeden karar vermeyelim en azından 15 haftalık olana kadar sabret dedi bunu 3 doktor da böyle söyledi hepsi tahmini kıza dedi🌸
aise_kazan ssnur aynen 10 hafta içindeydim sorduk suqn 14 haftayim bize 12 haftadan itibaren alabilirsiniz dedi peşin alıyorlarmış ücreti de suan cuma bida gidince tekrar soracağım yani zam gelmiş olabilir mi bu kadar kısa sürede bilemedim
aise_kazan ssnur anladim tek doğum 45 yada 47 deil mi umarım zam mam gelmez ya siz kaçıncı haftadasiniz ve hangi doktora gidiyorsunuz.
Hnddmr Mavimi kız bebek tahminim ilk fotoğraftaki gibi idi benim kızımızda görüntüsü pipi sanmıştık ama kızımız olacak inşallah sağlıklı olmaları öncelik
hamilegunlugum5 Mavimi @Coolmum @staRmama @Mizginnnmehmet @Drusnm2 @Alya05 @Maria23 @Ayse57 @Ftrhn @Buse4161 @ssnur @Nurellaaaaaaa1212 @bebek_29 @Eymenkuzusu bana da bakar mısınız🌸 14 hafta 12 hafta
hamilegunlugum5 Buse4161 doktor anatomik olarak kız gibi ama yanılma payım çok yüksek dedi 😅 bende erkek hissediyorum ilk kızımın nub teorisine göre bakınca usg de o çıkıntı aşağıda gerçekten bunda yukarı doğru 🌸 hayırlısı olsun