Mavimi bu arada kızlar ilk üç fotoğraf vajinal muayene son fotoğraf normal karından tahmin yaparmısınızz doktorumun tahmini var ama henüz söylemedi haftaya netleşince söylerim dedi bende ısrar etmedim ❤️🌸 teşekkür ederim 🤩
Mavimi @Coolmum @staRmama @Mizginnnmehmet @Drusnm2 @Alya05 @Maria23 @Ayse57 @Ftrhn @Buse4161 @ssnur @Nurellaaaaaaa1212 @bebek_29 @Eymenkuzusu kızlarrr cinsiyet tahmini yaparmısınızz lütfen 12 haftalık. İlk 3 fotoğraf vajinal muayene son fotoğraf normal karından teşekkür ediyorum ❤️❤️
ssnur Mavimi doğum paketi aldınız mı doruktan ne kadardı bende nilüfer doruğa gidiyorumda ondan sordum
Mavimi ssnur hayır henüz almadım doğum paketi yanlış bilmiyorsam 25inci haftadan sonralarda alınıyor ilk doğumumda 32 falandım aldığımızda 😊
ssnur Mavimi ilk haftadan itibaren alabiliyorsunuz tüm tahlilleri vs karşılıyor 80.000 dediler nilüferde :)
Mavimi ssnur aa iyiymiş ben bilmiyordum ilk doğumum yıldırımda oldu paket almak istediğimizde haftamız erken olduğu için henüz alamadığımızı söylemişlerdi o yüzden geç almıştık Nilüfer’de erkenden alınıyor olabilir mi acaba ?🤔 ☺️