Yasemincifci
[bilinmeyen] test yapabilrsin
Fatossngr
[bilinmeyen] benim adetime doğru adet sancısı gibi sancılarım vardı hatta kesin adet olcam diyordum tüm adet belirtileri vardı ama adet olmadım 4 gün geçti ama hergün adet sancısı oluyordu hafif hafif sonra hala adet olmayınca test yapmıştım pozitif çıkmıştı 🤗Allah gönlünüze göre versin sizinde 🙏🏻
Gamze_fy
Belirtileri çok ya da yok kişiden kişiye değişiyor bence :) ama mutlaka test yapmalısınız 😊
Yasemincifci
[bilinmeyen] ben sık tuvalete cıkıyrdm kasıklarımda ağrı oluyodu hatta acile gitmiştik doktor bana gaz sancısı deyip lavman vermişti bende her ihtimale karşı lavmanı yapmadım bide aş eriyodum canım bişeyler istiyodu test yaptım ve cıktı
melegiminannesi
Burda bizim evet yada hayır dememizle belirtilerimizi yazmamızla hamilesin değilsin kanısına varamazsın test yapmalısın adet gecikmesi oldugunda sadece hamilelik olmuyor. Ya kan ya da idrarda test yapmalısın
Zehramom
Bi beş post daha açarsan bütün belirtiler tam hamilesin
Mmmervee
DamlaKck
[bilinmeyen] Sürekli regl sancısı yaşıyordum. Her gün test alırım yarın diyordum ama ertesi gün kalkınca sancıma bakıp kesin bugün regl olacağım diye test almıyordum :) sonra iyice günler geçtikçe gittim test aldım ve pozitif çıktı, ona rağmen hala regl olabileceğimi düşündüm sancılardan dolayı.
Zehramom
Tuselizya
Yasemincifci
[bilinmeyen] inş😘