Hanifesonmezz01 Arkadaşlar instagramda çok karşıma çıkmaya başladı hamileler çiğ et ellememeli gibi neden ve doğru mu ? Siz ellemiş miydiniz ? Bu konu hakkında bilginiz var mı ?
Talentedmom Hanifesonmezz01 doktorum çiğ ete eldivensiz dokunma demişti parazit olabiliyormuş çok riskli
Ilkesmomy Hanifesonmezz01 her bayram hamılelerın genel problemı bu kesınlıkle dokunmaynn Eldıven kullanın bende eldıven aldırdım
Sevda07 Havaların extra sıcak olması bakteri üretimini hızlandırıyormuş mümkün olduğu sürece ellemeyin bence
Deletedmom254 Kurban bayramı dışında da evde yapmam gerektiğinde hamilelikte mutlaka eldiven kullanıyorum ben, kesme tahtası bıçağını vs sıcak su sabunla ayrıca yıkıyorum
ddefnos Hanifesonmezz01 benim doktorum son muayenemde uyarmıştı cig etle hasır neşir olmayın lütfen diye bakteri üretme riski var çünkü çok mecbursaniz eldiven kullanin
Sudee01 Hanifesonmezz01 toksoplazma virusu yüzünden kuzum eldiven tak mutlaka ellerini yıka gene eğer ete dokunacaksan
Parinas Hanifesonmezz01 iki gebeliğimde hep yaptım. Şimdi ki gebeliğimde de yapıcam. Kaynanam sadece ciğere dokunma diyor elletmiyor. Hurafe bunlar demiyorum tamam deyip geçiyorum 😀