Lcy Eliz diye bi isim var ama anlamini felan bilmiyorum senin adinada uyar yelizin kizi eliz ama dedim gibi anlami ne hic bi fikrim yok 😁
Pcdshn Nil Beren Serra Şimal Peren Berra Yağmur Ceren Ece, moda diye hep Aynı isimli çocuklar şu ara, bi kaç yıl sonra ilkokulları hayal edemiyorum, abidik gubidik isimler, yok cennette bal deresi yok cennette bişey.. Hepsi de nedense cennetten 🤦🤦🤦🤦🤦
Almilam Pcdshn😂😂 Almila Nazlı koydum kızımın ismine Elma yanaklı güzel kız demek ayrıca osmanlı döneminde savaşan ilk türk kadının ismi 🙏
Pcdshn Almilam bilirim çok güzel isimdir hatta aslı almıla dır 😇 kızınız da çok başarılı bi kız olur inşallah 😍
sedaskan Almilam ay benim de esim Nazli ismine takilmis durumda. Bir de ilk isim olsun istiyo. Ben de ikinciyi istiyorum. Nazli Ada ama nasil olur bilemiyorum kafam karisik 😀
Almilam sedaskan nazlı ismini ben istedim canım ek olarak ilk bebeğim 2 bucuk sene bekledik biz onu Nazli ismide cok hosuma gidiyor evimizin nazli kızı olsun dedik 🙏🙏😍
NazlnrTan Benim adım nazlı güzel ve başarılı sayılırım 😬😋 ama çok nazlıyımdır onu da söylemeden edemeyeceğim. Hatta hamileliğim şuan çok nazlı geçiyor. Nazlı kızlar isminin hakkını verirmiş.. Ben de kızıma Ela veya Masal ismini düşünüyorum.. Bir de öneri olarak Buğlem diyebilirim.
Gokcenortlek Peri,zeynep,sare,nil yani benim bebeğim kız olursa ki inşallah rabbim kısmet eder zeynep nil olcak ismi ❤
Rumessa Haftam kızımla, gebeliğimin en başından beri hep Melina diye sevdik. İnşallah Allah’ın izniyle Melinamızı alacağız kucağımıza💕