mucizebebegimmm Adettendir arkadaşlar son 99 gördük şükür. Sezeryan olacak ama yinede uygulamaya göre paylaştım 🥰 25+6 oldu ama öğürmeli kusmalı hala zor geçen gebeliğim var 🥹 bugüne şükür yeter ki vaktinde sağlıkla kucağıma alayım yavrumu 🙏🏻🥰
Asortikhanim mucizebebegimmm 88 günüm kaldı ama siz benden önce doğum yaparsınız muhtemelen 🙈🙈 normal olucak gibi 🥰
Blackkk Sağlıkla gelsin canım inşallah mide bulantın olmasına üzüldüm ilaç kullanıyor musun bende ilk başlarda hep böyle devam edecek sanıp korkuyordum ama çok şükür 13 haftadan sonra kesildi şimdi çok nadir ayda 1 falan
mucizebebegimmm Blackkk çok sevindim geçmesine. Prizin kullanıyordum ama o da etki etmiyordu artık kullanmıyorum. 🥹
mucizebebegimmm senaaaaaaaaaa dur daha korkacak çok zaman var 😂 son 40-30 ları görelim korkarız sonra 😂
senaaaaaaaaaa mucizebebegimmm 😂😂 geceleri bazen ağrım oluyor ona uyanınca ya ben nasıl doğurucam korkusu geliyor 😂 neyse halledicez bi şekilde jdkekeork❤️
mucizebebegimmm senaaaaaaaaaa mecbur içimizden çıkacaklar öyle böyle 😂 şimdiden korkma annesi tadını çıkar 🥹