Ozgemlym Zakosh göğüs hassasiyeti regli olacak gibi şiddetli sancı ama olamamak.57-58 kg olmama rağmen nefes nefese kalmak 😊
Betulg11g Ben de adet ağrısı oldu 2 hafta devam etti hareket ettikçe batma oluyordu bir de belli belirsiz karnımda hamilelerde oluşan çizgiden gördüm hayal de görmüş olabilirim bilmiyorum 😅
Evremk Normalde adete doğru başlayan karın ağrım oluyordu o olmayınca şüphelenmiştim ben öyle pozitif çıktı
Zakosh Dadas bendede halsizlik asiri var, birde gogus dolgunlasmasi ve hasasiyeti siz ne zaman test yaptiniz
Dadas Zakosh ben geç öğrendim adet düzensizliği vardı bende ihtimal vermiyordum. 12 gün geçmişti o zaman testi yaptım 🤭 idrar ve kan testiyle doğruladim. Elhamdülillah şuan 28 haftalık oldum 🤲🌸
Zakosh Beyzatnc26 28 mayisda yumurtam catladi 10 haziranda test yaptim 10 dk sonra cok cok silik cizgi gordum (
duyguanneoluyorr Zakosh Daha bizde yolun başındayız 7+4 olduk uyku problemi dışında hiçbir belirtim yok ☺️
Nioli Zakosh göğüs ucuma kendim bile dokunamıyordum. Aynı regl ağrısı çekiyordum sanki üşütmüşümde kasıklarım sızlıyor gibi
Asortikhanim Zakosh benim iki kızımdada baş dönmem değişik bir şekilde olunca anlıyorum hamile olduğumu 😅
yildizkaradag Zakosh yarınlar yokmuşcasına çişim geliyordu 😬selami çeşmesi gibi zaten çok idrara çıkınca şüphelenip test yapmıştım 17 haftalığım şuan
Symylldz Zakosh göğüs ağrısı koku hassasiyeti. Sevdiğim şeylerden iğrenme Anlam veremediğim halsizlik uyku hali sürekli uzanma isteği. Mide bulantıları (en kötüsü buydu) dokuz ay boyunca hiç bitmedi.
Zakosh Tewekkur ederim arkadaslar yazdiginiz icin umut oldu banada 🥹🥹 2 gun sonra test yapicam dua edin bana