Kızlar alan var alamayan yapamayan var bende yapamayan ve bütcem dahilinde bişeyler yapmak istiyorum o yüzden son günlere kaldı. Sezeryan olacağım evde eşim ve 2 yaşındaki oğlum için hem 2 günlük yemek kolaylığı ve sonrasında ben eve gelince basitlik olması acısından neler yapabilirim bana akıl verirmisiniz fazla masraflı uğraştırıcı şeyler olmasın ki zaten zor duruyorum ayakta🫠
•2 kerelik sulu köfte yemeği için köfte kızartıp koydum
• 25 adet çiğ şekilde köfte koydum
• 5 yemeklik soğan doğradım 1 buzluk poşetini 2 ye bölüp bunu ilk kez yaptım neden eşim cocugu gözünden 5 dakika bile ayırmasa kâfi o bile kolaylık olsun diye 🫠
• bugün yine dereotlu poğaça yaptım 7 8 tane koydum
• kayınvalidem 10 gün sonra falan kendi bahçesinden sarıp getirdiği asma yaprak sarması getirecek bayağı bi + kıyma vb kp kasap çünkü
Hani ayriyeten ben neler koysam? Sigara böreği çiğ şekilde yapışır siz pişirip mi koyuyorsunuz ben böyle şeyleri genelde o an yaptığım içim deneyimim 0 maalesef
Ha birde kendim için sezeryanlılar özellikle marketten cıkma kayısı alıp kg sı 50 ₺ iken 3 kavanoz meyvesuyu haline getirip kavanozladım bir kez daha yapmak istiyorum evdekiler ve cocugum için bana öyle cok gelen giden yok aileler dışında da ben ister istemez katıldım ilkinde deneyimsiz olunca düşünmedim bile simdi böyle olunca elim ayağıma dolandı 😑