Nasia Kızlar selamlar. 2 gündür ovülasyon testi yapıyorum. Bugün de beta hcg yaptım meraktan. Yumurtlama üzerinden 8 gün geçti henüz. Reglime de 7 gün falan var tahmini. Bu innovita gebelik testi kuruma çizgisi yapar mı böyle bi çizgi çıktı ama testten yarım saat sonra çıktı. Ovülasyonlarımı da atıyorum aşağıya
Peri_Omer Nasia ben de cok erken yaptigimda 3-4. Saat sonra donduyumde cizgi gordum pek inanmadim ama o ay hamile kalmişdim hakikaten
Nasia prensesinannesii1 evet bende daha önce kullandığımda yapmamıştı ama hemen bakıp çöpe atmıştım o yüzden bilemedim. Bugün biraz beklettim hiçbişey yoktu yarım saat sonra baktığımda böyle bi çizgi gördüm ama hala emin değilim. Pozitif göstermesi için çok erken diye düşünüyorum 8 gün oldu yumurtlayalı henüz🙁
prensesinannesii1 Nasia yarın bidaha yap istersen çöpe atmışsın ya şüphe düşmüş aklına bidsha yap 5 dk bekle bakalım ne çıkacak
Nasia Peri_Omer insanın artık hiç inanası gelmiyor ya, iki gün sonra tekrarlıcam testi artık bende. İnşallah sizinki gibi olur😊🙏🏻