Jenslyy1903 Kızlar 38+3 oldum doktor 16 Haziran diyor o zamana kadar hangi egzersizleri yapmam lazım daha kolay bir doğum olsun diye sezaryen ihtimalı yokmuş çok fazla yürüdüm merdiven inip çıktım aralarda kasılmalarımda var yürümekte çok zorlanıyorum artık hurma ve ananas öneriyorlar doğumu başlatmak için siz hiç stres yapmadan hangi egzersizleri öneriyorsunuz
_yessimm Jenslyy1903 YouTube de böyle videolar var ben izleyip egzersizleri yapmıştım 2 hafta sonra da doğumum oldu
Ewy Jenslyy1903 16 hazirana kadar gelmezse suni ile mi başlatacak. Kanala girdi mi kafası. 38+4 üm kanala girmemiş dedi
Susenasu Jenslyy1903 ben de 38+2 artık doğurmak istiyorum ama ne yapsam boş geceleri sancılanıyorum birkaç saat sonra geçiyor gündüz hiçbir belirti yok
ezgisanlikose Jenslyy1903 Gelmek istemeyen bebek siz ne yaparsanız yapın gelmiyor maalesef 🥹 Aksak gebe yürüyüşü, kapı kulbundan destek alarak sayar, merdiven inip çıkma yapmaya devam edebilirsiniz. Hurma ve ananas bende işe yaramamıştı ama çokça öneriliyor. Sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
Naznaz9 Ben baya yürüdüm çarşıdan uzakta yaşıyoruz yürüyerek yarım saatlik o mesafe yürüdüm evde kapı kulpuna eğildim kalktım squad yani gecesine sancılarım başladı sabaha suyum geldi
plajterligi Jenslyy1903 sıcak su kesinlikle, oturma imkanınız varsa direk sıcak suya oturabilirsiniz. Ben duşa girip suyu belime tutarak çömeliyordum açılmam ilerlemişti
Jenslyy1903 plajterligi nasıl yani sıcak suyun aktığı kısıma çömelmek işe yarar mı, eğer öyleyse mutlaka deneyeceğim
Sinif177 Jenslyy1903 ahududu yaprağı çayı, YouTube activating labor videosu, korunmasız cinsel birliktelik 15-20 dk sonra yataktan kalkınız, bir ayağınız merdiven basamağında diğeri alt basamakta olacak şekilde merdiven squatı.
plajterligi Jenslyy1903 duş başlığını belinize tutup yapabilirsiniz ya da belinize gelecek şekilde konumlandırabilirsiniz
sadbut Jenslyy1903 hareketle alakası yok bence 1 haftadır saat 4 den gece 12 ye kadar ayaktayım günde 15 bin adım atıyorum ev dubleks gun icinde cıkıp indiğim dik merdivenin haddi hesabı yok gelmeyince gelmiyo galiba kdkdkflslslg