plajterligi Neoncivciv valla Ankara’da zirvede doğum yaptığımı düşünüyorum özellikle hizmet konusunda, inanılmaz konforluydu, içeri Girerken bile canlı klasik müzikle karşılıyorlardı 😂 şimdi İstanbul’da medicalparka gidiyorum ama klasik özel hastanelerden pek farkını görmedim
Mucizemyoldaaa_ Tugba0634 bende Emel hanıma ilk randevumu aldım cumartesiye bakalım 🤷🏻♀️ doktor değiştirmek zor bir şey gerçekten
AycaY59 Neoncivciv bende mamakta ikamet ediyorum canım gündüz vakti bile evimden 20 dk da gidebiliyorum trafikte
Neoncivciv AycaY59 bir mamakzade daha aramıza katıldı. Bütün hastaneler uzakta kalıyor. Araçla gidilmesi gerekiyor bu durum üzücü.
beyazkelebek97 AycaY59 güven hastanesini bende istiyorum , doktorundan memnun musun acaba , en önemlisi normal doğuma yönlendiriyor mu bu benim için çık önemli özel hastanelere pek güvenmiyorum da uğraşmamak için sezeryan yaptıklarından
AycaY59 beyazkelebek97 ben cok memnunum doktorumdan araştırabilirsiniz sizde nasıl istiyosan o şekilde yapıyor doktor doğumunu. Sedef hoca cok halden anlayan bi insan herşeyiyle kendi ilgileniyo asistanlarına bile yaptırmıyor aklına takılan bişey olursa telefonla bile iletişime geçebiliyosun. Benim düşük tehditim vardı kendisi beni arıyordu nasılsın kanamam var mı bi gel bakalım bebeğe falan die. Hastane tamamen özel bazen paket dışı tahliller istiyor eğer burda yaptıramazsan devlette ya da farklı hastanede yaptır bakabilirim diyor. Doktorumdan cok memnunu. Zaten arkadaşımda daha öncesinde 2 cocuğunu da sezeryanla Sedef hocada yaptı onun sayesinde tanıdım iyi ki de tanımışım
Emrahirem Lokman hekim Etlik Hatice hocaya takipliyim. 30. Haftadayım genel itibariyle memnunum. Hemen numarasını verdi. Aklıma ne takılsa soruyorum. Muhakkak dönüş yapıyor. Umarım doğumumda iyi geçer
Mrv7882 Devlet hastanelerinin çoğunda aşırı sıkıntılı hiçbir durum olmazsa kendi isteğinizle sezaryen doğum yapamazsınız. Bebeğin veya annenin hayati tehlikesi oluşursa son çare sezaryene alınırsınız çoğundada eşten imza alınır. Şehir hastanelerinde doğum yapmak kesinlikle şans işi ya çok iyi doktorlara denk gelirsiniz yada köpek gibi muamele gösterenlere bi ortası yok şöyle yok denk geldiğiniz doktorun keyfi yerindeyse çok iyi davranır o iyi davrandığında ekibide iyi davranır. Ama doktor bıkkın bezgin sorulara cevap vermeyen asabi biriyse genelde kadın doktorlar böyle malesef ekibide aynı suratsızlıkla yaklaşır. Yani şehir hastanesi şans işi doktor yönünden ama odaları temizliği konusunda başarılı. Gelelim özel hastanelere.. Çok iyi araştırmak lazım çoğu hastane ticari amaçla bakıyor yorumları iyice okuyun sorun soruşturun. Adı duyulmamış hastanelerden uzak durun. Doktorunuzla iletişim kurabilmeniz lazım bazı doktorlar iletişim halinde olmak istemiyor asistanlarına ulaşıyorsunuz o arada köprü görevi görüyor. Özel hastane bile olsa doktorunu hastane yorumlarını iyi araştır. En çok şikayet konusu neyse dikkate al. Herkes gidiyor diye bir isme gitme.
susaMom_ Denismomm Canım sincan şubesi ama isim veremiyorum şikayetçi oldum çünkü sonuçlanırsa söylerim
Neoncivciv Ben doğma büyüme ankaralıyım. Ufak bir görev icabı ayrılık yaşadık ama geri geldim şükür 🥹Ankara imkanları düzeni ile insanı tatmin eder. Mamak çok iyi bir semt değil ama yinede her ihtiyacını bölgeden çıkmadan karşılayabilirsin ☺️
Neoncivciv Medicalpark 85.000 uzman doktor ( 9 taksit ) 95.000 doçent doktor Memorial 115.000 normal doğum (Nakit) 125.000 sezeryan doğum Lokman hekim 70.0000 uzman ( 3 taksit) 73.000 doçent Güven hastenesi: 90.000 uzman ( nakit)