babyshark__ Kızlar bu ara postta çok karşılaştık yalancı pozitif ile ben daha hiç test yapmadım ama yapıp hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlara çok üzülüyorum bir çare bulamaz miyiz bunun için toplu şekilde markayı şikayet etsek ise yaramazmi
babyshark__ Mariam2 gerçekten artık yeter hadi bir iki bişey olmaz ama en güvenilir mrka bile yalancı pozitif vermeye başladı çok can sıkıcı oluyor
babyshark__ Mariam2 keşke öyle olsa herkes o markaları almayı bıraksa geriye gerçi başka markada kalmıyor pek ddjdjdj
Mariam2 babyshark__ evet canm daha 5 gün once kimse görmedi çizgi ama ben gördüm ayirca mor çıktı aşırı silik var dedim Regl oldum
Mariam2 babyshark__ b.good ARTMEDİT kaset test kaç marka adı unuttum geçen ayida al-bi nimo novachek yanlti
Mariam2 babyshark__ alıştım bıraktım bu işler artik 2 oğlum yeter bana herkese nasip etsin olaçaksa da Allah verir bı zaman yapcak bişe yok
babyshark__ Mariam2 ya benom bat bugün hala adet olmadım ama sabah midem çok bulandı psikolojik mi bilmiyorum ara ara geliyor bulantı kusucak gibi oluyorum yarınımi beklesem test yapmak için bilemedim test yapmayada korkuyorum yalancı cikicak diye
Mariam2 babyshark__ canm bugün yapsan çıkar zaten ben gebelik testi 1 saat gecikti ve yaptgimda çıkmıştı değer de 1 gün geçince alkimda geldi regl olmadığımı
babyshark__ Mariam2 yarını beklicem bayramda aciller çalışıyordur herhalde kadın doğum acilde gidip kan vercem direkt yarında olmazsam ay çok sabirsizim aslında ama zor tutuyorum kendimi 🙄