2Princess1Mom bebegim24 Tahmini doğum 19 temmuz ama sezaryen olacağı için 5-12 temmuz arası olacak henüz gün verilmedi. 😊
Esma006 bebegim24 sezeryan olucak ama tarihimiz belli değil 1 temmuz olucak inşallah normal olsaydı 15 temmuzdu
minikkkk_patatessss bebegim24 benim daha doğum şekli belli değil tahmini doğu. Tarihi 16 Haziran gözüküyor
Nagme Benimde temmuzun ilk haftalarında gözüküyor İnşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız ve İnşallah doğumumuz su gibi olur☺️
Pln34 Meltem2225 benimde sata göre 2 Ekim ama sezeryan olacağım için 25 Eylül gibi 💙sağlıkla zamaninda gelsinler 🙏
SltnYldrm bebegim24 tahmini 15 haziran ama dün catı muayenesi oldum acılma var ama sancı vs yok pozisyonu aşşada normal doğum gözüküyor o yüzden gününü beklicez dedi doktor keyfini bekliyoz hanfendinin 🫠
minikkkk_patatessss SltnYldrm benimde 16 Haziran gözüküyor ama daha çatı muanesi olmadım acaba neden henüz bana çatı muanesi yapmadılar 3 günde bir nst ye bekliyor doktorum
Semass25 15 Haziran 40.haftası olacak ama normal doğum beklediğim içni daha yakında da olabilir daha uzakta
Zeynepkarip bebegim24 22 Ekim dedi doktorumuz ama bakalım ufaklık ne zaman isterse o zaman gelicek😂😂💕