peripellaaa  Kızlar merhaba sabah Clearblue Ultra erken gebelik testi ile test yaptım tüm yönergelere doğru uydum sonuç bu şekilde çok silik mavi bir çizgi çıktı fotoğrafda daha az görünüyor ama incecik çok silik mavi. Çizgi sonradan olmadı 10. Dakika baktım çok silik çizgi vardı. Yumurtlamamın üzerinden 8-9 gün geçti sizce hamile miyim inanasım gelmiyor
KLORAKHANIM peripellaaa bende bu testle ögrendim ama erken yapmadım tam gününde yaptım net çıkmıştı, bu marka bildigim kadarıyla yanlış göstermiyor
peripellaaa @Ayseguls_baby @KLORAKHANIM @Coolmum Ay öylemi dersiniz inşallah öyledir zaten çok yenidir çünkü erken yaptım testi
peripellaaa @Ayseguls_baby @Coolmum ya sorun şu ki almanyada yaşıyorum hemen gidip kan veremiyorum yapmıyorlar keşke verebilsem emin olurdum içim içimi yiyor mecbur beklemek zorundayım testleri tekrar etmek zorundayım ♥️
Eslem2112 babyshark__ benim bildiğim sadece online üzeri alabiliyorsun cnm oda çok pahalı eczanelerde yok bu marka
peripellaaa @Eslem2112 @babyshark__ pozitif test sonucu görürsen kadın doğum doktorunu arıyorsun randevu alıyorsun canım o zamana kadar bekliyorsun 🥹