Alya05 sadbut evet bayramdan sonra işte kendi doktoruma gideceğim bakalım artık hayırlısı sadece yani ben şaşırdım hani hiçbir şikayetim olmadan bu kadar ilaç vermesi yani bilmiyom bana değişik geldi
sadbut Alya05 hanımefendi simdi sinirlenicem insan gibi anlatmaya çalışıyoruz anlamıyormusunuz ? Bi düşük riskiniz olmasına gerek yok asırı aktif yaşayan hareketli olan genelde çalışan iş kadınlarına ne olur ne olmaz diye progestan yazılıyor zaten avmde calısıyorum hamile oln herkes kullanıyor ilaç gibi düşünmeyin bunu bebeği daha saglam tutması icin bebeğin oldugu yeri kalınlaştırıp daha iyi tutan bi hormon bu illa dusuk riskiniz olmasına gerek yok kullanmanız icin daha kalın olur bebegi daha saglam tutar haftanız erken daha ev tasıyacagım demissiniz otur kalk iş yap çömel derken ne olur ne olmaz diye vermistir diyorum anlatabiliyor muyum kötü bişey mi diyorum ben burada size allah allah ya yüz kere yazdım aktif yasamı olan insanlara dusuk riski olmasada önlem amaçlı veriliyor diye düşmez ama hadi ya düşerse diye vermiştir illa aktif kanama alanı görmek zorunda değil ayrıca özele gidiyorsanız kendi doktorunuza gidin madem beğenmiyorsanızda kullanmazsınız ilacı insan gibi bişey anltmaya calısıyorum ben burada size yüz tane doktora sorduk heralde bizde progestan icin neyin ne oldugu ne işe yaradıgı ile alakalı herkes kullanıyor artık risk olsada olmasada bebegi koruyor dediler
3_bebelianne Alya05 kesinlikle katılıyorum size içmeyin kendi doktorunuza gidin mutlaka buda bir tecrübe olmuş birdaha o doktora gitmezsiniz
sadbut 3_bebelianne hanımefendi kadın tasınıcam demis iş yapıcam demis ya ev süpürme değil bu iş gayette aktif hayatı olanlara önlem amaçlı verilen bi ilaç okadar doktorlara gittik sorduk bizim buradakiler doktor değil hepsi can sıkıntısından yazıyor zaten jdkskdkalskt
[silindi] sadbut aktif iş hayatım olmamasına rağmen bi gün azıcık lekelenme yaşadım diye doktor progestan kullanmamı önerdi hala da kullanıyorum. 10.haftadan sonra plasenta kendisi progestan salgılamaya başlıyormuş o zamana kadar kullanalım dedi. Yani bence kimseye bir şey söylemeye çalışmayın boşverin. Progestan sağlıklı bebeğin tutunmasını sağlıyormuş zaten bunu hepimiz biliyoruz? 🙏🏻
sadbut [silindi] hayır sanki kötü bişey diyorum acık açıkta yazdım riskim olmamasına ragmen 2 gun fazla yürüdüm diye rahim ağzım 40dan 26ya düştü kısaldı diye uzun uzun acıklıyorum anlatamıyorum kimseye😂😂😂😂
[silindi] sadbut evet bu arada belirtmeyi unuttum karın ağrım var diye doktorum başlamıştı sonrasında kusmam artınca lekelenmem oldu yani şuan kullanıyorum ne sıkıntısı olabilir ki 🤷🏼♀️🥹
[silindi] Ha tabi bilgi verilebilirdi benim doktorum anlatmıştı işte 10-12 haftaya kadar kullanalım bir zararı olmaz sağlıklıysa tutunmasına yardımcı olur, değilse zaten yapabileceğimiz bir şey yok diye 🧁