Momsbabyyy 3.5 yaşında kızım var adı İnci 🩷 10 haftalık hamileyim 1.ye hamile olmadan bile belliydi erkek olursa Akınalp olacak demiştik, kız olursa belirlemedik daha, İnciye uyumlu bir isim düşünürüz 🤩🤩
glnhl_34 ilayda_2309 bi oğlum var Mustafa cihat ikincisi Arif Kerem olacak Isimlerim kendisinden ziyade manasına bakarım
MelooosAnne glnhl_34 Ben 11 haftalikken erkek 16 haftalikken erkek denildi sonra 21 de detayli da başka hekime gittim kiz dedi aynı gun kendi doktoruma geçtim kesinnerkek dedi bakar mısınız sizde
MelooosAnne ___Ebruli___ Ben 11 haftalikken erkek 16 haftalikken erkek denildi sonra 21 de detayli da başka hekime gittim kiz dedi aynı gun kendi doktoruma geçtim kesinnerkek dedi bakar mısınız sizde
MelooosAnne Aslanmomm Ben 11 haftalikken erkek 16 haftalikken erkek denildi sonra 21 de detayli da başka hekime gittim kiz dedi aynı gun kendi doktoruma geçtim kesinnerkek dedi bakar mısınız sizde
haylaz95 ilayda_2309 Allahın izniyle kızım olacak 20+4 haftalığız ismini de Esila koymayı düşünüyoruz 😍
yavrumunannesi96 Kız olacak inşallah 🥰❤️ 25 haftalığız. “ Elisa “ diye düşünüyoruz ama henüz net karar veremedik. Siz de fikrinizi yazabilir misiniz ? En çok hangisini beğendiniz ?😇🌸 1 - Elisa 2- Alya 3- Güneş 5- Duru
Tivitininannesi Oğlumuz olacağını bugün öğrendik aklımızda kuzey var ama sanırım geçen yıl da popülermiş henüz net değil bakalım sağlıcakla gelsin de oğlumuz inşallah 🥰
melikegkbltt__ Hala cinsiyetimizi bilmiyoruzzz🥹🥹 Kız olursa Umay veya gökçe Erkek olursa da utku veya kerem düşünüyoruz 🤷🏻♀️
2Princess1Mom ilayda_2309 Kızım olacak. İsmi Mihra Ada 🥰 33+6 haftalığız. İlk kızımın adı da Laren Su.🥰