kumrucanim Kızlar Trabzon’a ilk kez gelicem oralardaki meşhur lokantalarda ne yemeliyiz 😋 önerebileceğiniz yerleri yazar mısınız? Bide Trabzon’da havalar nasıl acaba bebeğim var ona göre kıyafet ayarlamam gerekiyor
Dmttthemum kumrucanim havayı bilmiyorum ama bunaltıcı olur arada da yağmur yağar iki türlü kıyafet almanız gerekebilir yemek için mutlaka akçaabat köftesi körfez Restaurantta yiyebilirsiniz merkez pidede pide yiyebilirsiniz Kaan olta balıkta balık ve kahvaltı yiyebilirsiniz Kaan olta balık hafif pahalıdır bilginiz olsun
Alya05 kumrucanim bizde geçen senelerde gittik of mu sürmenemi tam hatırlamıyorum bunların meşhur pidesi var bizde ofa giidp yedik Rize’de deniz kenarında polis lokantası var orda kahvaltı yaptık. Kahvaltısı güzeldir sivilleri alırlarmı bilmiyorum kuymak yedik baya güzeldi sıcak sıcak. Soğuduğunda kalıp oluyor :)
Accountant kumrucanim sütlaç akçaabat köfte ye ben yiyememiştim vakit olmamıştı sütlaç aklımda kaldı hala
Alya05 kumrucanim karagöle gitmeyi unutma çok güzel bir göl manzarası şahane gölde sandalla turda atarsınz
AnayimBenAna_ kumrucanim merkezde cemil ustada köfte mutlaka ye ♥️ birde hamsiköyde ahmet ustanın yeri var mükemmel bir kuzu eti yemek istersen mutlaka uğra derim sütlacıda harikaydı etide 🌸
Hanimeller kumrucanim havalar geçen günlerde yağmurluydu bugün güneşli sanırım belli olmuyor karadenız havası hem üşümeyecek hemde terlemeyecek hem kışlık hem yazlık bişeler almanız lazım