momysss Minikmucizem10 bu kadar test yalancı olamaz ya olmamalıı benimde böyleydi şimdi daha belirgin ama belirgin olması için 3-4 gün geçti
Minikmucizem10 momysss uygulamaya göre dün dü ama düzensiz olur heo o yüzden takip edemiyorum ki bayramdan sonraya kaldı artık
Minikmucizem10 momysss düşünmüyorum ama ben aptallık edip heyecanla herkese söylemiş oldum şuan okadar pişmanım ki keşke hiç kimse bilmeseydi testlerde yanlış cikiyo diye okadar yorum var ki
vilanelle Minikmucizem10 benim de adete daha var kimseye söylemedim, herkes derken kimlere söyledin:/
Eekeayse momysss Verdim 450 çıkmıştı iki gün sonra 1100 çıktı sonra da bebişi gördük zaten şimdi 21 haftalık :) İnşallah darısı başınıza olsun sağlıkla
af_ momysss ben silik çizgiyle öğrenmiştim ama bi hayli silik tam adet beklediğim günde yapmıştım bi iki gün daha beklesen🙏🏻bi de ilk idrarla mı yaptın
af_ momysss kalbini ferah tut koyulaşma var gibi bu işler belli de olmuyor içini rahatlatmak için bir test daha yap yarın en az 4-5 gün gecikme bekle öyle beta baktır sağlık personeli olarak söylüyorum zaten şimdi gitsen kese de görünmez 👼🏻
Ozgemlym momysss bence oldukca belirgin gözlerim bozuktur her çizgiyi görmem bazen arkadaşlar atıyor göremiyorum yazmıyorum bile 😊 inşallah meleğin seninledir
Eslem2112 momysss acile gidersen deki içmem gereken bir ilaç var ve adetim gecikti gebe olabilirim falande