Lfc KıLar bu belirtiler ne oluyor yaaa bana bi yazarmısınız gece bir uyanıyorum kasıklarım öyle ağrıyorki araliksız tuvaletten çıkmama isteği falan napıcam ben
aleynaozalpp14 Lfc canım benim bebeğim de kafası aşağıdaydı 30. Haftadan itibaren çok baskı yapıyordu gece tuvalete sürekli kalkıyordum kafası orda asagıda olduğu için çiş geliyor sürekli ben 35+6 da doğum yaptım ama gelmek istedi bebek durmadı 🤣
aleynaozalpp14 Lfc gece yatarken çişim geliyordu genelde zaten çişim geldi gibi oldu yatakta su boşaldı az bişey istemsizce tuvalete gittim kanlı akıntı geldi ve ağrım başladı 5 dk içinde hastaneye gittik 2 saate doğumum gerçekleşti aniden oldu
aleynaozalpp14 Mervesunerr normal doğum oldu benim 2 saat içinde herşey gerçekleşti bebeğim de kilosu falan güzeldi 2.800 dü kilodan değil de kanalda çok bekledi karnımdaki suyu yutmuş enfeksiyon oldu bide nefessiz kalmıştı ondan yattı ama çıktık Allah’a sükür 25 günlük olduk güzel gidiyor herşey Allah’ın izni ile
Mervesunerr aleynaozalpp14 yaa maşallah çok sevindim adınıza 🥹🥹🥹 bende 36+5 oldum ve bebek iri baya korkuyordum erken olursa nasıl olur vs umarım sizin gibi normal doğururum 🥹🥹 suni sancı falan almadınız değilmi
aleynaozalpp14 Mervesunerr yok canım sancım evde geldi 5 dk içinde hastaneye gittiğimden itibaren.2 saate doğurdum ama sancım vardı açılmam da olmustu