[silindi] Buse4161 😂😂 Valla ya ne uğraşıcan Kızzz nasılda uyuyorlar vallahi ben eşim yatağa girmeden uyuyamıyorum 😂🤷🏻♀️
Aleyo03 Benim eşimde alışmış koltukta uyumaya bekarken. Ben de tek uyumayı sevmiyorum. Uykusu da ağır sinir ediyo beni uyandırıyorum devamlı. Uykun geldiyse yatağa git yat diyorum kabul etmiyo keyif alıyor koltukta bayılmaktan😅
Aleyo03 @“Buse4161” Benimki de böyle diyorum nasip böyleymiş😅 canımı sıkınca bişey geçmiyor elime bende saldım
Blueeberryy Bebek olduktan sonra hep koltukta uyuyo 1 haftadir konusmuyoruz ustunude örtmüyodum sinirimden iki gundur ortuyorum acıdim 😀
Buse4161 [silindi] ay evet uyuyayım diyorum uyku girmiyor gözüme elli tane şey kuruyom kafamda. Bunların rahatlığından istiyorum dlwşxlwlf
Smr28 Buse4161 benmkininde huyu öyle uzanır koltukta çağırıyorm tmm tmm diyor dalıyor uykuya örtmüyorm üstünü 😃 sonra bi saatten sonra geçiyo yatağına
Senabal Buse4161 kaldır yani Ne olacak bile şey olmaz böyle şeyleri genel olarak görmezden gelen biriyim büyütmem çoğaltmam o yüzden çok sorun yaşamayız eşimle