S-e-g CerkesMaria bende bayramdan sonra tedaviye başlıyorum geçen ay Hsg çekildi umarım gerek kalmadan mucizemiz gelir
Mariam2 CerkesMaria olabilir ama okadar TE yaptım ki pembe çizgi hiç yoktu ayrıca yarın Sabah tekrar yap koyulaşma olması lazım
momysss CerkesMaria benim bütün testlerime profilimden baka bilirsin bu şekilde silikle başladı suan baya belirgin 🥰
momysss CerkesMaria CerkesMaria bence beklemelisin kan versen bile düşük çıkıcak ve 2 günde bir artışa bakıcaksın o süreçte yorucak bi kaç gün sabretmelisin bende hergün test yaptım koyulaşmaya bakıyorum falan henüz gitmedim doktora adet geciksin gidicem
Alya05 CerkesMaria git yap ya bayram şekeri olsun 🥰 testte gölge veya silik varsa kanda kesin çıkma ihtimali var Veya bugün bi erken gebelik testi daha yap öyle kan ver
CerkesMaria momysss o kadar umutlandım kı ınsallah vardır ve yuzumuz guler doktorlar tup bebek dıyordu kuzum
momysss CerkesMaria bende adete 6 gün kaladan beri yapıyorum bazı testlerde hiç silik yok bazıları silikti şimdi adete 1 gün var baya net ama inşallah yalancı pozitif değildir
Alya05 CerkesMaria dün yaptığınla bugün yaptığın bir olmaz ki canm korkunun ecele faydası yok ya vardır ya yoktur en azından kesin bilmiş olursun.