Sevgilimmmmmmm 5 Ocak doğum günümdü paylaşım yapmama rağmen görümcem bir mesaj bile atmadı akşam evlerine gittik hiçbir şekilde kutlamadi. Yarın onun doğum günü hediye falan almalı mıyım sizce
tahamommy Sevgilimmmmmmm hayır tabi ki kutlamam bile hatta paylaştığı storilerine de bakmam illa ki beklicektir
KAANMOMY Sevgilimmmmmmm yarın doğum günü ama organizasyon varsa ve davetliyseniz gitmeme ihtimaliniz yoksa mutlaka kutlayın. Zehir etmeyin yeri gelince lafını söylersiniz.
Sevgilimmmmmmm Dlrcan1 içimden de almak gelmiyor zaten. İlk doğum günümdü yazabilirdi hiç olmazsa değil mi bir şey eksilmez insandan. Ama almayacam bir şey
melsaanne Sevgilimmmmmmm ben olsam kesinlikle hediye almam ve gitmek zorundasınız madem eşiniz illaki kutlar doğum gününü siz bir şey demeyin ağzınızdan çıkmasın yani doğum günün kutlu olsun lafı. Ay ben böyle şeylere çok takıyorum ya ne kadar zor olabilir bi mesaj atıp kutlamak değer vermemek bana göre sizde vermeyin anlarsa anlar anlamazsa da kendi bilir yine
Sevgilimmmmmmm KAANMOMY gidecem de hediye alıp almamakta kararsız kaldım. Aramız zaten mesafeli biraz beni çok sevmez bende ona bayilmam 🤣
ghostty Sevgilimmmmmmm aynen gitmek zorundaysanız gidin, lakin hediyeye gerek yok. Çünkü hediye alırsanız kendinizi değersizleştiriyor oluyorsunuz. Sizi önemsemeyen birinin o yaptığını kabul etmişsiniz gibi gözüküyor. Benim düşüncem bu şekilde.
Sevgilimmmmmmm Asortikhanim niye konu ben olunca büyüklük onlarda kalmıyor kız hep alttan al alttan al nereye kadar 😁
Asortikhanim Sevgilimmmmmmm davete gideceğiniz için dedim ben utandırma taraftarıyım şahsen ben olsam gitmezdim bile banane ne uğraşıcam da gidicem yani