arzusss000 Merhaba. Temmuz sonu 2.kızım olacak nasipse. İlk kızımdan kalma yenidoğan giysileri var bugün çıkarıp baktım hepsi sararmış çıkmaz mı bu lekeler acaba? Yeni yeni bir sürü giysi var ama lekeler yüzünden işe yaramayacak diye canım sıkıldı biraz😒
mor_menekse1 arzusss000 homm bitkisel Oxi power beyzalri dene yok böyle birşey 500 Gr bir toz tamamen bitkisel kulaniyorum herşeyi ekstra beyazlatıyor deneyebilirsin
Duduperi arzusss000 Bebek kıyafetine kullanır mısınız bilmem ama stop leke çıkarıcı işe yarıyor.Bebek kıyafetlerimdeki sararan yerleri öyle çıkardım ben. Sonra tekrar bebek deterjanıyla yıkayacağım o şekilde deneyebilirsiniz uygun görürseniz.
Nurbesteee arzusss000 size birşey anlatayım mı? Ben 29 yaşındayım annem kıyafetlerimi sağolsun hep saklamış benim oğlum olacak ama aralarından hep seçtim ara renklerden erkeğinde giyebileceği kıyafetlerimden hepsi durmaktan sararmıştı tabiki olsun evde giydiririm en azından dedim 😂 velhasıl leke çıkarıcı sıkıp bebek deterjanı ile yıkadım normal büyük ölçüde çıktı lekeler çıkmayanı da evde giydiricem siz de öyle yapabilirisiniz ☺️
Elaozkan Domolun beyazlar için olan leke çıkarıcısını deneyin işe yarıyor iki hafta önce kendi bebeklik kıuafetlerimdeki lekelerin çoğunu çıkarttı (26 yıllık)
Ipek0z arzusss000 arap sabunu ve çamaşır sodsını sıcak suda karıştır leğene koy at bütün kıyafetleri içine. Misss
haniferesko Elit home toz dererjanı var makinem o kadar kötü yıkıyor ki ben hepsini sıcak suya bu toz ile bastırıyorum leke falan kalmıyor. Havuç suyu lekesi nar lekesi hepsini çıkarttım ben deneyin derim
papatya3458 Kesinlikle camasir sodasinda bekletin iliksicak suda 1-2 saat kar beyazi olur. Ben o sekilde gecirdim
arzusss000 Teşekkür ederim yanıtlarınız için🥰 renkli olanlara da uygulanıyor değil mi bu önerileriniz yoksa sadece beyazlara mı?
Ceydaaas1 arzusss000 nette bu arada sararran lekeler için kovaya sıcak suyu koyup kıyafetlerin üstüne çamaşır sodasi ve Arap sabunu koyuyuprlar etkili diyorlar sonrada bir tur makinada yukarsnz isterseniz bir deneyin ben lekeli çamaşırların üstüne bulaşık sabunu atıp makinaya öyle koyuyorum bazen oda çok etkili oluyor
Mmeerrveeee arzusss000 çıkıyor bnmde temmuz sonu doğum korkmuştum çıkmaz diye ama çıktı hepsi vanis kosla ile suya basyım bir gece bi kaç kerede yıkadım güneşte kuruttum hiçbir eser kalmadı
Kaderyusuf arzusss000 e bebeğin renkliler için doğal çamaşır tozu var sıcak suya atıp eritip çamaşırı o suya koyun 1 gün .Sonra 60 derecde makineye atın 1 saatlık durulansın makine gözüne o tozdan ekleyin 1 kaşık ve deterjan ekleyin .Durulamadan sonra hijyen modunda gene toz deterjan ve tozu yapın tekrar çalıştırın hiç leke kalmaz.
Elif2230 arzusss000 benim de kızımdan kalan refleks yatağının örtüsü sararmıştı Arap sabunu çamaşır suyu kaynar su yaptım öyle bekledi 2 3 saat sonra sıktım makinede yıkadım tertemiz çitilemedim bile
NurAyse_nur arzusss000 benim kazanim vardi hepsini kaynatmistim hepsi beyazlamisti renklisi fln ama biraz zahmetli oluyor leke cikarici kullanabilirsiniz
3_bebelianne arzusss000 Bebek leke çıkarıcı ile çıkarıp giydirebilirsiniz ben öyle yaptım 🤣😂 hatta bir tulum var benim 30yıllık birde örtü eşimden annesi işlemiş 38yıllık üçüncü çocuğumada kullanacağım hatıra sonuçta