Muzikcianne Bir aylık bebeğim var hiç durmadan sürekli kusuyor doktor reflü olduğunu söyleyip iki tane damla verdi fakat kusmaları bitmiyor günde on kez kıyafet değiştiriyoruz kendisi de huzursuz oluyor bazen burnundan bile çıkıyor bu konuda tecrübesi olan var mı ne yapmalıyım. Her emzirmede böyle
Seyma0323 Benim oğlumda öyleydi, hem kendimi değiştir hem bebeği.. bıkmıştım. Kesinlikle reflü yatağı almanı öneririm. Allah korusun gece uykusunda falan kusarsa.. Maalesef bu durum ek gidaya geçesiye kadar devam etti. Sonra tamamen kesildi
Adeva Bizimde reflumuz vardı hatta ilk reflü dediler sonra süt alerjisi olabilir dediler bana süt diyeti uygulattilar kesilmeyince reflü olduguna karar kıldılar. Bende reflü yatağı temin ettim. Ve herzaman gece yan yatırdım kusarsa kusuntusu onu bogmasin çünkü ağız burun kusuntu vardı. Aptamilin ar maması var reflü için ben kızımı nerdeyse iki yaşına kadar anne sütüyle besledim ama gece kusuntularini engellesin diye bu ar mamayı almıştım baya azalmıştı. Beşinci aydan sonrada bitti kusmalari
Adeva Muzikcianne doktorumuzun tavsiyesiyle ben gece son öğününunu ve uyku sırasında uyandiginda bir kez veriyodum toplam günde iki kez gerisinde emziriyodum.
Adeva Muzikcianne genelde reflü bebeklerin cogunda var doğdukları zaman mide kapakçığı gelişmediği için yediklerini kusuntu yoluyla çıkarıyorlar. Ama Kasım’da sumuksu uzama tarzında değişiklik fark ederseniz süt alerjisi yaşıyor olabilirsiniz ikisi birbirine çok karistiriliyormus