Fatmnrzddd asyamooms sıvı takviyesi yapıyorlarmış iğne ile keseden gayet anlaşılır aslında doktor paylaşmış yaptığı tedaviyi
Ilknur35 ozwoman İnanın sayıları hatırlamıyorum 27. Haftada ciğer geliştirici vurulup 2 gece hastanede yatış yaptım serum takviyesi vs aldım doktorum erken doğum olacak yüksek ihtimal 32 i görürsek ne ala demişti şimdi 34 olmak üzereyim ve artık 37 yi görebileceğimizi söylüyor. Size tavsiyem perinatolog takibinde olun mutlaka onların cihazları çok daha iyi ölçüm yapıyorlar. Beni ayrıca kan sulandırıcıya perinatolog başlattı ondan sonra bebeğim kg almaya da başladı 2 hafta gerilik vardı şimdi 6 güne düştü çok şükür. 🙏 Bol su havuç suyu armut karpuz vs tüketin dinlenin kendinizi yormayın. Allah yardımcınız olsun
Hasret18ayaz asyamooms 1990 Gr 39 cm doğdu 4 gün kuvozde kaldı 1 gün solunum desteği aldı burundan 5 günde beraber anne uyumda kaldık 9 günlükken çıktık hastaneden çıkarken kilosu 1810 grdi
Esraa00 Hasret18ayaz yaa seni arıyorum bende aklıma düştün nasılsın bebiş nasıl Doğurdun herhalde sağlıkla kucağına alıp kavuştun muu🥹
hamcokelek33 Hasret18ayaz ay nasıl sevindimmm sizi neredeyse en başından beri hatırlıyorum sürecinizin🥹 hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün, burada herkese moral olur süreciniz en kısa zamanda başlık açım bence💖
G-21 asyamooms sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım suyun az ise bol bol havuç tüketmeni tavsiye ederim havuç suyu olarak da diğer türlü de tüketmen çok iyi olur çünkü havuç aminyon sıvısını ciddi derece de artırıyor
asyamooms Talentedmom aynı zamanda banada dedi 28haftalıkken azalmış dedi sen ne yaparsan yap etkisi olmuyor maalesef plesanta yaşlanması kireçlenmesi başlangıcı olabilir dikkatli ol 🥺
Hasret18ayaz hamcokelek33 başlık açtım ama pek görülmedi yenilerim inşallah bir süre sonra çok şükür ki rabbim bana mucizemi sağlıkla bağışladı 🩷🩷
Ebrueo Benim de 32. Haftadan beri suyum sınırda gidiyor. Havuç suyu ve bol bol su içmenizi öneririm. 37 ye kadar geldim şükür. Bir de çay, kahve çok tüketmeyin dehidrasyona yol açan her şeyi azaltın.
ozwoman Talentedmom var evet zaten şekerli olduğu için onun suyunu tavsiye ediyorlar şeker idrar çıkışını çoğaltıyor diye ama sizde şeker varsa direk doktorunuzla konuşun Allah korusun ters tepmesin
Ebrueo Talentedmom ay şekeriniz varsa içmeyin zaten doktorunuza danışmadan kesinlikle kendiniz bir şey yapmayın. Bana doktorum önerdiği için başlamıştım ben.