Ceren1996 Doğumda hastanede yanınızda kim kalıcak? Devlet Hastanesi’nde doğum yapicam eşimin kalmasını çok istiyorum. Gurbetteyim eşim kalsa daha iyi olur izin verirler mi sizce
Ftm2025 Ceren1996 devlette izin vermiyorlar ben özelde yapıcam annemi istiyorum eşim maalesef ne bana ne bebeğe bakamaz eli ayağına dolaşır bu yüzden annem
KAANMOMY Ceren1996 iyi geceleeerr. Benim annem yada ablam kalacak birde eşim🥰 tek refakatçi olsaydı eşimi tercih ederdim. Sorumluluk alması bana bakması çok önemli. Özel hastanelerde kaç refakatçi kalıyor bilmiyorum ama ikidir diye tahmin ediyorum.
Senabal İnşallah 3 kişi kabul etmiyorlardır eş ve anne diğer kişiye biliyorsunuzdur diye umut ediyorum 🙄
Devran Eşimle 6 yaşındaki oğlum özelde doğurcam hiç ayrılmadım oğlumdan kimsede kaldırtmadım o yüzden emanet etmem ne anaanneyw ne babaanneye
Senabal Ceren1996 yani önceki kv konularından sonra kv tanımıyorum elbette aranız nasıl bilmiyorum ama kimse tavsiye etmemiş benim de korkularım var sadece eşim kalsın hemşireler halleder demeyi düşünüyorum