Miinniik _Gizem__98 29+4 den selamlar:) ikinci oğlumu bekliyorum henüz hazırlık yapmadım tecrübeli olmama rağmen ne almam gerektiğini bilmiyorum heyecanlıyım sağlıkla gelsinler🤣😍😍😍
Mamacitaa95 Miinniik bende 30+1 im ilk bebeğim almam gerektiğine inandığım herşeyi aldım 😂 yıkayıp ütülemek kaldı sadece
btl-34 Miinniik Aa aynıyız bende 29+5 oldum ve ikinci gebeliğim bu da erkek 🫣🫠 bende henüz hiç alışveriş vs hazırlık yapmadım. Abisi kış bebeğiydi aralık doğumlu bu yaz bebeği olacak ne alınması gerekiyor bende bilmiyorum bayramdan sonra ufak ufak başlıcam inşallah
2cocuk2kopek Miinniik son 78 gün ilkiyle arası 6 yaş olacak valla bana tecrübelisin diyorlar ama değilim cidden bende öyle detaylı bi alışveriş yapmadım avmye vs gittikçe zıbındı çoraptı vs alıyorum
Adaklc6 29+1 olduk ilk bebeğim olcak lazım olabilecek herseyi aldım kıyafet bir hastane çıkışı aldım iki tane de yedek aldım baska almadim ikinci el kıyafetler geldi sağdan soldan az kullanılmış 12 aya kadar idare eder onları yıkamaya başladım ilk postayı ütüledim ayrıştırdım kalanı da yarin insallah
Miinniik Adaklc6 iyi yapmışsınız bebekler ne yazık ki kıyafetleri çok kısa süre kullanıyor hemencik buyuyorlar
Miinniik 2cocuk2kopek aynı bizim de 6 yas olacak Aslında tecrübeli değil de herseyi unutmus hatta rahata alışmış anne olarak daha da zorlanacagimi dusunuyor ve korkuyorum bebis doğacak büyük oğlum 1. Sınıfa baslayacak :/
U-M_mom Miinniik 28+3 ten selamlaar 28. Haftaya girmemle birlikte aşırı bel ağrısı başladı bende sizlerdede var mıı? Sağlıkla gelsinler inşallah 🩵
Miinniik U-M_mom bel ağrısı yok ama uzun zamandır tek taraflı kasık ağrısı var günden güne artan az kaldı hepimizin insallah bitecek ağrılar
twins_nihal Merhaba bende 26+2 yim ikinci doğum üçüncü oğlum:)) ikizlerden sonra supriz :) Ağustos sonu bekleniyor bebiş
Seyma0323 Bende 31+2 .. 05-08 olarak gözüküyor. İlk sezaryandi ama bunu Allah nasip ederse ssvd yapıcağım. Yani Temmuz sonuda gelebilir.. benimde ikinci oğlum geliyor :) Herseyini aldim hazir bu arada