Yazdıklarını hayretler içinde okudum çok geçmiş olsun. 9 ay önce bende orda normal doğum yaptım. 41. Haftada doğum yaptım ama bir daha oraya gitmem açıkcası, sancılarım varken bana yere çömelip ıkınmamı söyledi doktor tam ıkınırken başka doktor gelip bana kızdı yere doğar ne yapıyorsun diye doktorlar birbirinden habersiz , tam sancım var doğum yapıcam öğle arası diye beni bıraktılar onların yemekten gelmesini bekledim resmen kıvranarak. Yemekler çok kötü hiç bir şey sokturmuyorlar. Sütüm gelmedi şeker istedim suya katıp içeyim belki gelir diye herşey tatsız tuzsuz falan onu bile vermediler. Yavrum bu yüzden sarılık oldu. Mama bile veremedim. Bana yere ıkınmamı söyleyen doktor beni doğurttu ve kesiye attığı dikiş sıkı olmadığı için dikişlerim açıldı enfeksiyon olmasına rağmen tekrar dikiş attırmak zorunda kaldım. Doğumdan sonra içmem gereken ilaçlar varmış kimse bir şey demedi ben çıkarken öğrendim. O kadar sıkıntı ve sorun yaşadım ki şu an ikinci gebeliğim ve oraya Allahım yolumu düşürmesin.