umser Selam kamuda çalışan hamileler 😊 Doğu. İzni 1 yıla çıkacak denildi aylar önce. Bize yetişir mi ne düşünüyorsunuz?
Muhibbi umser işleri güçleri siyaset. Şimdi herkes diyor ki oh 1 yıl maaş alacaksın. İnsanları da kandırıyorlar!
miniminibebek umser ya dün gördüm aile çalışma bakanı bizim öyle bir açıklamamız olmadı yazmıştı instegramda yani yalan
Mry2020 umser ben olacağını veya bize yetişeceğini sanmıyorum Mehmet Şimşek memur ve emekli aylığı için bile devletin üstünde yük demişti bunu onaylayacağını düşünmüyorum
Opmiyimgebeyim Çıkmaz arkdaşım boşuna ümitlenmeyin çıkmaaaaazz. Seçim zamanı bi kere daha bu söylentiyi atarlar. Sonra bi beş yıl yine unutulur
miniminibebek Muhibbi ya var ya versinler izni 😂kim ne derse desin umrumda olmaz onlara göre yata yata alalım biraz da
umser Muhibbi Muhibbi kimin ne dediği umrumda değil. Sonuçta emeklerimizle gelmişiz bir yerlere . Anne olduğumuzda da bir ayrıcalığımız olsun bir zahmet.
umser miniminibebek çalışma ve sosyal güvenlik bakanının bunyönde bir açıklaması var ama . Aile sosyal ilgilenmiyordur belki.