Elaozkan
Aşkım hayır benim çöp evde duruyor sana yemin ederim bak bebeğini emzirmeden besleyen bir anneyim sadece anne sütü alıyor lansınoh kullandım o elımden düştü bozuldu, sonra ebebek‘e gittik Avent aldım eve geldim sayıyorum sağıyorum şiş Göğsümden süt çıkmıyor oysaki göğsümde minimum 160 cc süt çıkar benim çıkan sadece 30 cc oldu ve 5:30 aylık bebeğim gece boyunca açlıktan ağladı elle sararak verdim asla tavsiye etmiyorum bak sana evde duruyor resmini de atayım gittim ertesi gün ne yaptım biliyor musun lansınoh aldım ve 3000 TL çöp oldu kesinlikle boşaltmıyor sabah aldığım pompayla sadık inanır mısın 240 cc süt çıktı onunla sadece 30 cc çıkmıştı ve başında saatlerce bekledim sabaha kadar uyumadan sağdım süt çıkmadı benim çocuğum perişan oldu kesinlikle tavsiye etmem aradım müşteri hizmetlerini hijyenik ürün olduğu için kabul etmediler hatta postum da duruyor bakarsan görürsün kesinlikle almayın diye posta açmıştım aynı gün altına ertesi gün gidip yeni aldığımı yazdım süt gerçekten de çıkıyor göğsünden hem de dolu dolu iki biberon çıkarttım