Kukoss Bunlari surunce durulamicak miyiz oyle durcak mi, gun icinde gidip surup devam mi ediyosunuz mesela ne sıklıkla suriyim :)
EbCey Kukoss krem gibi sürüyorsunuz. Benim yoğun kaşıntılarım vardı eltim Hindistan cevizi yağı ve zeytinyağını karıştırıp sür dedi. Bi süre öyle devam ettim ama karnımdaki pullanma ve kaşıntı geçmedi. Sonra Acıbadem sütü aldım bi süre de onu kullandım. Sonra o da idare etmemeye başladı. Shea yağı aldım iki kavanoz bitirdim. Günlük sabah akşam vücudumu yıkayıp sürdüm hepsini. Çatlağım oluşmadı şimdiye kadar ama göbeğimdeki kıllar biraz siyahlaştı. Besledi sanki onları. Şimdi de Dalan’ın vücut losyonunu kullanıyorum. Tüm vücuduma sürüyorum ama artık çatlak için bir şeyler kullanmayı bıraktım kaşıntılarım geçsin diye düşünüyorum. Doktoruma söyledim önemsemedi çok.
Kukoss EbCey bende kuruluk olunca kasinti var suan kucuguz cunku derdim kuruluk pul pul cildiim oyle olunca kasiniyo
Sedset Hindistan cevizi yağı, bioderma yağ , lierac hepsini kullandım çatır çatır çatladım şimdi kara kara düşünüyorum hepsi mi kalacak bu izlerin diye
Sedset Kukoss yok ya kadında hiç bir şey yok 😂 umarım ben de de kalmaz ama hiç zannetmiyorum yani bu saatten sonra geçeceğini hala yağlarımı sürüyorum bir ümit
EbCey Kukoss Hindistan cevizi yağı ile zeytinyağını sürebilirsiniz. Benim de aynı şekilde başladı çünkü. Bir de suyunuzu hiç eksik etmeyin. Bolca için mutlaka.