Acelya11 malesef, aşırı toz kireç var heryeri sil yarım saat sonra hiç silinmemiş gibi, köy değil ama köy gibi hayvan kokusu beni çok rahatsız ediyor ben şehir merkezinde doğup büyüdüm herşey elimin altındaydı her türlü imkanım vardı şehir içi şehir dışı gezmeli tozmalı hayatım vardı evlendim eve kapandım gidecek gezecek yer yok,buranın adetleri (kaynanam bizim burda böyle diyerek bişeyler söylüyo mesela bi yere giderken kaynanama haber edecekmişim kocam 2 günlük kocaymış falan ki kocamsız hiç bi yere gitmedim daha ona rağmen ona haber edicekmişim bağırmalar çağırmalar falan…) kaynanaları sert bizim orda gelin el üstünde tutulur hiç laf denmez burda da hiç kıymeti yok sürekli laf edilir hiç beğenilmez bi de memleketim her açıdan çok güzel ona bile laf etti ki 100 kere çöpe at dedi durdu,insanları tuhaf öyle bakıyo öyle süzüyolar ki ama asla bi kere selam vermezler ben verdiğimde de almadılar,iş yaparken görüyolar kolay gelsin demiyolar,çok lafçılar herkes herkesin hakkında çok konuşuyor, resmen burası 20 sene geriden geliyor kızlar küçük küçük evleniyo 17 18de hala evlenenler var gelini küçük alacaksın ki gözünü sende açsın ne dersen yapsın diyolar gel de sev buraları :)