Ayselis00 Hanimeller 2 gün pasta aşerdim öyle böyle değil. Tek başıma koca pastayı yedim. Normalda 1 dilimden fazlasını yiyemem🥲
bakoyleolmaz Hanimeller ilk aşerdiğim şey cenaze pidesi oldu. Normal pide değil, cenazelerde dağıtılan kağıdın içinde verilen o pidenin kokusu gecenin bir vakti burnumun ucuna kondu gitmedi. Eşim sağ olsun ertesi gün cenaze bulup getirmişti 😄
threebaby_mom Hanimeller kütür kütür Çağla turşusu hiç yemedim canım nasıl istiyor hala alamadım ama ilk fırsatta deneyeceğim
Damla_g28 Hanimeller kelle paça ve toprak kelle paça neyse de toprak demir eksikliğiymis 1 hafta serum yedim 😂😂😂
Aysgl_1925 Aybuke37 Evet güle dokunmak ve koklamak Bende de var gül lekesi minik iki tane Bende çok dikkat ediyorum. Annem hiç çiçek koklama diyo yine
Aysgl_1925 Meltem2225 Meltem2225 Meltem2225 cinsiyet belli mi bende tuza banıp banıp yedim ilk aylarda
Meltemanneolsun Hanimeller ben çay hiç sevmem hiç içmem normalde ama canım çaya batirilmus bisküvi çekmişti 😂
Boncuk19 Hanimeller şalgamdan tiksinen biri olarak gece yarısı canım şalgam çekmişti bulamayınca turşu suyu içmiştim 😂
Masal2021 Hanimeller 5. Gebeliğim olmasına rağmen hala aserme ne demek bilmiyorum sadece ilk gebeligimde öyle tavşan etini özlemiştim 🥰( 2 düşüğüm var)
Hanimeller Rusapolat sıvı sabunlarda yanı biraz aşermelik çünkü güzel kokuyolar napalım bizde mi suç 😂