Hanimeller Benım canım ilk hamileliğimde tadını bilmediğim ve hiç içmediğim halde içki çekiyordu ahahahah😂Tv de gördükçe bende içmek istiyordum doğumdan sonra bu istek tamamen bitti 😂
hhaziran Hanimeller ciğerden nefret eden ben ilk hamileliğimde deli gibi ciğer yemek istiyordum, 2. De ise canım aşırı blush şarap içmek istemişti kana kana 🥹😂
Nurrrrtek Hanimeller baklava ve turşuyu aynı anda yemek o kadar çok istedim ve aynı anda yemiştim bir ay önce 🤣
Ilkesmomy Hanimeller kız bacım su tıktokda vıral oldu ya metroda satılıyor ( böyle seylere çok karşıyımm oncelıkle ) Salyangoz varyaa soslu 6 lı galıba Cok merak edıyorum asırı canım ıstıyor şişire şişire yıyolaaar 🧐
Aybuke37 Ben reçellik gülü ısıra ısıra yemek istiyorum ama gül bebekte leke yapıyormuş… geçen pazarda gördüm toplamış satıyordu teyze derin derin bakıştık kendisiyle ve cesaret edemedim………..
Aysgl_1925 Aybuke37 Evet güle dokunmak ve koklamak Bende de var gül lekesi minik iki tane Bende çok dikkat ediyorum. Annem hiç çiçek koklama diyo yine
yagmurcoskun Hanimeller ayyy henüz doğurmadım Allah’ın izniyle çok yakın ama en garibi fındık kabuğu sobası yakılırken içine çıra atmışlardı. Dayanamayıp yalamıştım harika 😂😂