Meltemanneolsun Anonimmmmmmmm bu haftaya girince daha mı coo oldu nedir diye düşünüyorum olacaksa 31+4 um önceden diyet gidiyordum şimdi doymuyorum diyetle resmen acim ben diye ağladım geçen gün bir de ayıptır söylemesi kek vardı 3 dilim falan yedim gozum donmus bir şekilde sonradan pişman oluyorum ama dayanamıyorum o an
EbCey Anonimmmmmmmm bebeğin kilo alacağı haftalardasınız o sebepten daha çok yeme isteği geliyor. Bebeğe kilo aldıracak gıdaları tercih edin az az ve sık sık beslenin. Kendiniz kilo almazsınız bebek alır böylece 🌺
Deleted33000 Anonimmmmmmmm 35+6 da sesleniyorum doymak nedir bilmiyorum ama ben kilo almıyorum bebişe yarıyor yediklerim 3kiloyu geçti şimdiden bu sefer korkudan kendimi kisitliyorum bu bebek nasıl çıkacak ordan diye😂😂😂ama sürekli bıseyler yemek istiyorum bazen bir saat zor duruyorum yemeden sonra yiyip pişman oluyorum öyle bı döngüdeyim🤭🤭
Nttm O haftalarda ben öyleydim 32ye kadar diyet yaptım 32den sonra mümkün değil dikkat etmeye çalışsam da edemedim 😅 şu an 39. Haftadayız canım ne çekerse yiyorum napayım saldım bende 🫠😂