ravzagul Merhaba bebişimin elbiselerini yıkayacağım ama makinemi once yıkamak istiyorum kazan temizliği ama nasıl yapsam bilemedim
sinemmcesur ravzagul merhaba, ben bir bardak beyaz sirke ile kısa program döndürdüm makineyi , sonra iç lastikte birikenler oldu temizledim . Sonra bebek için aldığım deterjan ile de bi tur döndürdüm makineyi öyle yıkadım kıyafetleri 🤗
Talentedmom ravzagul markanızın temizleyicisini alırsanız kazan temizliği yaparsınız diğer temizleyiciler kazan temizleyici yapmıyor Malesef
sadbut ravzagul canım pamukluya getir baslata basılı tut kazan temizliği yapar ama yoksa makinede boş bi şekilde en yüksek ayarda çalıltır yterli olur deterjan sirke vs gereksiz yüksek derecede 2 saat calıstır pırıl pırıl oluyor
3_bebelianne ravzagul çamaşır makinesi temizleyicisi alıyorum ben ayda bir kez tekrarlıyorum yüksek derecede boş çalıştırıyorum uygun programda miss oluyor
Ananim sinemmcesur Talentedmom sadbut Peki bunu tek seferlik mi yapıyorsunuz yoksa bebek belli bir zamana gelene kadar tekrarlıyor musunuz?
sadbut Ananim valla ben dogurmadım daha dolaba yerleştirirken yaptım hepsini yıkadım bidaha yapmadım yapmamda heralde xunku doguran kime sorduysam vaktim olmuyor dedi normal yapıyolarmış ütüye bile yalak şap devam ediyoruz dediler arada bi kazan temizliği yaptırırım genelde olur biter heralde
sinemmcesur Ananim daha doğum yapmadım ilk sefer için öyle yaptım ama , herkes gerçekten de buna zaman kalmıyor diyor
Talentedmom Ananim Kazan temizliği yaptığın zaman epey gidiyor servis bana 6 ayda bir yapsan yeter demişti ama ben bebek kıyafetleri için özel bir yıkama yapmayacağım