Miniminiminnos Şehir değişikliği yapmak zorundayız Mardin de iyi bir doktor gebeliğimi takip edebileceğim teşekkürler simdiden
Minnakpopus Miniminiminnos ben 30.haftama kadar hazal hanıma takipliydim doğum için memleketime geldim şuan. Devlette zaten adam akıllı doktor kalmadı. Mardin parkta hazal hanım şahin bey var. Özel muayenehane olarakta mehmet emin bey var
Hamide_00 Miniminiminnos Cihanpol hastanesini zeki beyi öneririm benim doktorum orda bayramdan sonra da doğum yapacağım inşallah herşeyi sorunlar olsun hamilelik sürecim olsun hep kendisine gittim çok memnunum arkadaşlarım da hep kendisinde doğum yaptı sezeryan normal olarak memnun kaldılar
Miniminiminnos Minnakpopus şahin bey nasil onu araştırmistim cok mu pahalı buarda muayenesi ilgisi nasil
Minnakpopus Miniminiminnos ben hazal hanımdan başkasına gitmedim. Gittiğim süre zarfında da memnun kaldım açıkçası. Davranışı açıklayıcılığı yeterliydi benim için. Ki ben 30 haftada toplamda 3-4 kere gittim zaten doktora. Ancak şahin beye giden arkadaşlarımda vardı memnunlardı
Aysecamm1 mardinlianne kalabalık evet çünkü baya ilgi talep var kendisine e haliyle yaptığı işte kolay değil ben gittiğimde gayet ilgili ve güler yüzlüydü