Ftmn123- Kızlar ilk aşılamam tutmadı fakat 2. Aşılama yapılacakta bu sefer tutarmıki ilki ileri hareketli 0 dı bende bir problem yoktu fakateşimde var bu seferki tutarmı ilaç içse?
Aslnal Hiç belli olmaz canım keçi boynuzu felan kaynat eşin sabah akşam içsin onun faydası oluyor ben öyle yapıyorum bende ikinci aşılamaya başladım bu ay hakkımızda hayırlısı olsun
Aslnal Ftmn123- ben nisanda ilk aşılama oldum mayıs da ara verdim şimdi ikinci ye başlıyorum doktorum böyle uygun gördü
tatlibebegim_ Ftmn123- valla bilmiyorum ki doktor kendisi mi dedi aşılama diye takviye falan vermedi mi? Aşılamada en iyi spermleri laboratuvarda seçip o şekil aşılama yapıyolar ama siz 0 demişiniz doktor daha iyi bilir tabi
Ftmn123- tatlibebegim_ İşte enabızdan sonradan ben baktım ya maalesef şimdide takviye edici gıda içiyor
Ftmn123- Aslnal Aaaa kız benim de ilk aşılamamda Nisan’daydı tutmadı ya eşimin değerleri iyiydi.İleri hızlı 0 dı ya bilmiyorum ki niye tutmadı ki ya?
Aslnal Ftmn123- bizim herşey normal ona rağmen olmuyor 3 yıl oldu ilk aşılama da tutmadı bu da tutmazsa tüp bebek deneyeceğiz nasip işte canım
Ftmn123- Aslnal Valla benim de 2. Aşılama olacakta inşallah bu sefer tutar ama fazla ilgilenmediler benimlen.
tatlibebegim_ babygirl02 ilki haziranda olmuştu tutmayınca temmuzda rahim filmi çektirdim ağustostada 2.yi oldum
babygirl02 tatlibebegim_ 2 ay sonra ikinciyi yaptırdınız demekki bende şubatta oldum tutmadı temmuzda ikinciyi olucam yani 6 ay ara verdim bakalım tutacak mı
babygirl02 tatlibebegim_ öyle çok stres yapmıyorum aslında ilk aşılamayla arasında 6 ay varya ondan biraz korkuyorum tutar mı tutmaz mı bilmiyorum