cdss Kızlar özel okulda çalışıyorum sözleşme yenilemeden önce hamile olduğumu belirttim (11haftalik) , çalışmak istemediklerini söylediler, Eylül’de son maaşımı alıp tazminat ve işsizlik alabilirim değil mi
Melickaya cdss son 3 yılda 600 gün çalışmışsanız işsizlik alabiliyorsunuz. İşsizlik almanız için istifa etmemeniz gerej, işverenin sizi işten çıkarması lazım. Tazminatı ise yılınız dolmuş ise alabilirsiniz bunda da aynı şekilde onların çıkarması lazım
Elif0715 cdss sözleşmeli olduğunuz için sözleşmeniz de değerli sözleşme yenilenmediği taktirde tazminat verilir diye bir madde yoksa tazminat alamazsınız
yasarceyda12 cdss canım sözleşmenin şartlarına bağlı tazminatsızda çıkarabilirler ama işsizlij alırsın konuşsan eylülden sonra rapor alsan 32. Haftaya kadar sonra doğum iznine çıksan doğum parası alırsın en azından sonra çıkış verseler raporun bitince işsizlikte alırsın
cdss yasarceyda12 bana teklif ettikleri bu zaten ama Eylül’de biten sözleşmem için son paramı haziranda vereceklerini yaz maasimi vermeyeceklerini söylediler, çok güven veren bir kurum değil açıkçası, o yüzden 31 Ağustosa kadar maaşı ödememi isteyip çalışmak istemedikleri için de beni işten çıkartın tazminatimi da verin diyeceğim
cdss yasarceyda12 sırf hamileyim diye benimle devam etmek istemiyorlar bu tazminat almak için yeterli değil mi peki
Arzu3301 cdss kıdem tazminatı, ihbar tazminatı ve gebelikten dolayı işe son verim olduğu için bir tazminat daha vermek zorundalar ayrıca işsizlik de alabilirsin