DogaMom Muazzez95 Hiç alakası olduğunu düşünmüyorum. Tamamen kişinin bünyesiyle alakalı bir durum 2. Gebeliğim ikisi de kız ve hiç bulantı veya kusma yaşamadım 🙃
Burcak61 Muazzez95 hiç bi fikrim yok ama deneyimim oğlumda hiç bulantı kusma yaşamadım şu an kızım da 3 ay kustum midem bulandı 16+6 ara ara kusmalarım mevcut
minikari Muazzez95 canım teşekkür ederim moral oldun bana hepimiz sağlıklı sıhhatli alalım kucağımıza Allahın izniyle 🌸🤲🏻
ssenaa_ benim ilk 2 ay full bulantılı kusmalı geçti ve oğlum olacak😅🤭sanmıyorum cinsiyetle ilgisi olduğunu sağlıkla gelsin🎈
Aymirasu Benımde oyle kızımda 4 ay boyunca kustum sımdı 2. Bebegıme hamıleyım sadece bulantım oluyor kusmuyorum daha cınsıyet bellı degıl bakalm ne olucak :)
Sevgikaya1525 Muazzez95 hiç alakası yok biliyor msn cnm ilk oğlumda sabah 7 de gözümü mide bulantısı ile açıyordum ve akşama kadar kusardm evde mutfağa banyoya gitmezdim ağlardım serumlar verilirdi ikinci bebeğime hamileyim erkek 😂hiç tiksinme kusma yaşamadım şükür
Tugcender Muazzez95 ilkinde hiç bulanmadı desem yeridir ve oğlum oldu ikinci de 6. Ayda hala bulantım oluyo ve kızım olcak nasipse belki cinsiyet değil de bünyeyle alakalı olabilir mi
Nissog Muazzez95 Benim sabah bırak tüm gün midem bulandı, afedersin öğür öğür bir hal oldum hiçbir şey yiyemedim 8 kilo verdim, serumlar bile işe yaramıyordu, her şeyden tiksiniyordum. Sonuç kız bebek😄
ipekmom_ Muazzez95 ilk kız bebeğimde 9ay kustumm, ikinci hamileyelim 17hafta olmak üzere yine bulantı kusmalar var dedim kız geliyor ama erkekmiş 😃 alakası yokmuş bünyeyle ilgili sanırım