Sevvalacr Kızlar 13haftalık gebeym 5.haftadan beri midem bulnyor kusuyorm canım hiçbirşey çekmiyor en çokta evimden bulnyor midem evimde kusuyorm böyle olan geçen varmı😟😔
irem50287 Sevvalacr belirli bir süre oluyor cnm sonra geciyor merak etme bn 20 haftalık olana kadar kusmustum
Yalinn8 Sevvalacr 8-16 arasi fenaydii, 17 ye gecerken kesildi, dilerim senin de bi an once kesilirr🙏🏻
Selinnnce Sevvalacr hepimiz ayniyiz canim kendi evimi dusundukce bile kusasim geliyor. Nefret ettim evden. Insallah 3 aydan sonra yavas yavas geciyo diolar bende suan mide bulantisi cekiyorum :/
irem50287 Sevvalacr cogununki geciyor cnm bnmkide gecti korkma limon fln kokla bazen iyi geliyor bn sabah aksam kusmustum 53 kilodan 46ya düsmüstüm simdi geri 53 oldum
Duru_zeynep Evet bende evimden tiksinmiştim . 2 hafta oldu anneme geldim iyiyim biraz daha, kendi evimde mutfağa giremiyordum şimdi çok daha iyiyim 🙂 annem yapıyor sağolsun ama geçiyormuş 4.ayın sonunda
Mrvyksl Sevvalacr benimde evim kokuyor 9 +1 bugün ilk defa evin kokusundan kustum ne olucak ne zaman gecicek eve girerken taze soğan kokluyorum evin kokusunu bastırıyor bir kaç dk sonra alışıyorum evin kokusuna başka türlü giremiyorum 😔😔