EsoMom_ Selam kızlar gün içinde bişey yok ama uzandığım zaman kalbim öyle atıyor ki sanki yerinden çıkacak karnımda bile kalp gibi atıyor bebeğimi daha hissetmiyorum 14+4 üz acaba neden oluyor bilgisi olan var mı veya bu durumu yaşayan ?
sednc0 EsoMom_ gebelikte nabzımız normalden daha fazla atıyor bende sormuştum bebeğin kalbi mi diye tamamen bizimmiş 😂
Busra2013 EsoMom_ valla bende oykeyim kansizlik var ondnanmi kalptemi sorun Var anlamadım kalkip mutfaga gidim gelim sanirsin kac km yurumusum kalp agzimda atio anlamadim
Senabal EsoMom_ muhtemelen aynı zamanda doğum yapacağız sağlıkla gelsin bebişlerimiz cinsiyeti belli mi🫶
bebek_29 EsoMom_ bende de öyle oluyoru canım 19 haftamdayım uzanınca sanki elimden pıt pıt diye ses geliyor sanıyorum😄 meğersem kalp atışıymış bebeğin👶🏼
EsoMom_ sednc0 diğer hamileliğimde böyle bişey yaşamadım bunda böyle olunca dedim bölüyor bebeğin hareketi bile varsa farkedemiyorum kalp gibi atıyor karnım resmen 😀😀😀
EsoMom_ Senabal kıza benziyor ama 16. Haftada net belli olur o zaman net söyleriz şuan soru işareti kız yazalım deftere dedi bayramdan sonrayı bekliyoruz ama hafif ağrılarım var normaldir insalllah senin belli mi :)
Busra2013 EsoMom_ valla korkuom doktorada bisi diyemiom oanik atagim var zaten tansiyon olcunce kalbim 150 cikio elerim terlio strestenmi yoksa normaldedemi kalp ole anlamadim ama doktor goruodur herhalde ne bilim ya cok takiom
Senabal EsoMom_ ben 14. Haftada gittim 2 ayrı özel hastanede iki ayrı doktora gittim ikisi de erkek dedi🫶
EsoMom_ Senabal beklemedeyiz bayram bittiği hafta devlet hastanesinde diğer haftasında kendi doktorumda randevum var netleşir umarım :)
EsoMom_ bebek_29 doğrucam doktora sanki koşmuş gibi oluyor kalbim çarpıntı mı oluyor diye düşündüm ben de