Ebru411 busebasaran06 bendede kimse bilmedi benimde kızım olucak hayırlısı ile rica etsem kaçıncı haftada ogrendiniz ultarson resmi varmi
Efendininannesi sibell77 bizimde aynı sizin gibi oldu 🙈 çevrem kız derken uygulamadakiler erkek dediler
Laavinia Aymirasu popo kısmında sivri bişe var o nub oluyor eğer dik bebeğe kafaya doğru olursa erkek ama dışarıya diş şekilde olursa kız diyorlar internete nub teorisi yaz görürsün canım
Senabal busebasaran06 bizde de tam tersi oldu kesin kız diyenler cinsiyeti erkek deyince biz demiştik oldu 😂
Laavinia busebasaran06 Bana da doktor bacak arasında bariz bi çıkıntı göremedim ama kız da demek değil bu dedi 16 yı bekliyoruz şimdi
busebasaran06 Laavinia detaylıda kesin belli oluyor aşkım 15 haftada bana kıza benziyor demişti kesin konuşmadı ama bugün kesin gördü 21 haftalık bu arada
Laavinia busebasaran06 anladım tatlım . Normalde ben kızımı 12 haftada öğrenmiştim bunu 12+5 de öğrenemeyince bir garip oldım 😂
Aryaamomm @busebasaran06 canım Çin takvimine +1 yas ekleyı oyle hesaplayan da var normal yaşlada iki şekildede mı baktın tutmadı ve şu çift sayı tek sayı olayı onada baktın mı tutu mu acaba