mardine474 Bır guzellık merkezi ıle görüştüm oglumun gebelıgınde dudak üstü kararma var ve gecmedı. Bende dün gıttım ve bana dedı agrılı bır işlem 5 gun gunes görmemek ve asla yuzunuze su degmıcek dedı. Yaptırıp memnun kalan var mı sürecınız nasıl gectı. Burada fıyat seans başi bın tl. Bır seansta da gecebılır dedı
dilaraaydinn Güzellik Uzmanı olarak söylüyorum, yaz mevsiminde yosun peeling-dermapen gibi işlemler kesinlikle yapmıyoruz. Bu sıcaklarda sezonu kapatmış olmaları lazımdı. Kasım ayından önce yaptırmayın, güneşle beraber cildinizde ekstra leke oluşur
Tugraninannesi mardine474 evet kışın yapılan bir işlem yosun peeling çok acılı bir işlem ilk yaptırdığım yüzüm porselen gibiydi bir rimel bir ruj sürüp çıkıyordum herkes bayılıyordu yaz gelmesiyle birlikte yüzüm mecbur güneş gördü birden bire sonsuz sivilceler çıkmaya başladı ne kullanırsam ne yaparsam yapayım geçmiyordu dermatolog lar cilt bariyeri bozulmuş artık ilaçlık olmuşsun acil ilaca başla dedilerse de ben ilaç kullanmadım eczaneden bir kaç ürün aldım onlar sayesinde çok şükür normale döndüm her gören senin yüzün o halden bu hale nasıl geldi diyorlar asla ama asla yaptırmayın
mardine474 Tugraninannesi cok gecmıs olsun gerçekten bu yorumdan sonra asla yaptırmam. Dedıgım gıbı benım dudak üstü karartı var pekı ona ne yapmam gerek bellı gecmıyor ve ben cok rahatsız oluyorum.😒
Tugraninannesi mardine474 benimde o durumdan sonra sonra sivilce lekelerim kaldı kap kara uzun araştırmalarım sonucunda dermatolog ile çalışan eczane buldum onların önerisi ile ürüne başladım çok şükür o fayda etti lekelerim için sizde o şekilde araştırın