Emine1235 elfemrhbbs canım bende çileğe. Karşı. Koyamıyorum yiyoruz 4 ,5 tane Allah’a şükür bişi olmadı
Busracetinn elfemrhbbs ya nerden buluyorsunuz çilekleri ben bulamıyorum 😐 Bi de aşırı derecede erik istiyorum 😅
Elifsaadet elfemrhbbs şimdiki çilekler hormonlu bence , markette görüyorum bende hep canım istiyor ama hormonlu diye yemiyorum😭
Nora elfemrhbbs Çileğe dokunum vücuduna dokunursan leke olur diyolar. Kayinvalidem ye ama ellerini yika diyor hep. Ben dolapta her gördüğümde alıyorum 2/3 tane yani bence bisey olmaz. Bana batıl inanç gibi geliyor 😋
Nora Busracetinn Siz nerde yaşıyorsunuz ben Antalyadayım burda pazarda satiliyor öyle seralarda yetişiyormuş
Didems Busracetinn bende 17+2 yim hamileliğin başından beri erik istiyorum istediğim gibi erik bulamadım bulduklarım genelde buzhane yada stok erikleri oluyor onlarda hiç yerini tutmuyor. İnan kaç aydır gün sayıyorum bian önce çıksada yesem diye 😂😂😂
Busracetinn Nora Gaziantepte yaşıyorum malesef burda henüz yok ama internette falan bulursam almayı düşünüyorum
Nora Elifsaadet Okadar çok istiyorsan bence kaçamak yapabilirsin. Ve bence bu zamanda hormonsuz meyve sebze kalmadi 😅