matelove Merhaba arkadaşlar, Ankara bilkent şehirde detaylıya gidenler acaba sonucu hemen verdiler mi? Birde verdilerse doktora randevu aldınız mı detaylının olduğu gün yoksa direkt doktora sonuç sırası alıp girdiniz mi?
Miniboy matelove o hastaneye gitmedim ama sorularınızdan birini biliyorum o yüzden cevap vermek istedim. Detaylı ultrason çekildiği anda sonuç çıkmış oluyor. Özelde genelde direk rapor olarak veriliyor. Ama devler hastanesinde ayrıntılı rapor verilmediğini duymuştum. Birde özelden farkı özelde uzun sürüyor 45-1bucuk saat arası , devlette 10 dk sürdü şeklinde post açmıştı burda bir kadın ondan okumuştum
Gamze3406 matelove ben Bilkent’te soğum yaptım, ultrason sonucunu zaten bakarken söylüyor. Sonra doktora gidiyorsunuz, ben aynı gün göstermiştim.
Birbebekannesi01 matelove detaylı usg çekildikten sonra sonuç sırası alarak takipli olduğunuz doktora gidiyorsunuz
matelove Gamze3406 peki kadın doğum doktoruna ayriyeten randevu almış mıydınız detaylı randevusu dışında?
Ervagulcan matelove bende Bilkent’e gidiyorum aynı güne randevu alın zaten almasanız bile sonuc ıcın randevu almadan da sonıc sırası alabiliyorsunuz doktorunuza denk gelebilirseniz ne mutlu
Gamze3406 matelove ben perinatoloji takipliydim, çok yüksek risk gurubundaydim, hiç randevulu gitmedim, hep sözlü olarak şu gün gel dediler, sıra almadan gidip muayene oldum, acil durumlarda da direk gittim hep.
matelove Ervagulcan anladım tamamdır teşekkürler❤️🙏🏼,doktoruma bi o güne randevu açılmamış uğraşıyorum almayı ama başka birinede gitmek istemiyorum
Ervagulcan matelove çok iyi bir doktor asıstanlar dedgılde kendısı birebir bakıyor birde burçin salman var oda bazen oluyor bana bir kere denk geldi kafama takılan herseyi sordum ve cevapladı üstelik kendısı de muayene etti aklınızda bulunsun Necati bey olmazsa bu doktora da görünün
matelove Ervagulcan evet gerçekten çok iyi ilk gebeliğimde de necati hocaya gitmiştim bundada ona gidiyorum, eğer bulamazsam dediğiniz doktoruda deneyeceğim teşekkür ederim ❤️🙏🏼
Ervagulcan matelove ama dedıgım doktor da cogunlukla asistan da oluyor bana geçen hafta doktor kendısı denk geldi necatı beye ben hıc randevu bulamıyordum yaa gittikten sonra randevu açılıyordu yada gittiğim hafta bir hafta öncesinde randevuyu açıyordu randevusuz da vermıyorlar yoğun olduğu için
matelove Ervagulcan çok şükür bu dene necati hocada randevu sorunu yaşamamıştım ta ki detaylı ultrason günüme kadar 😂 kendi kendime nazar ettim sanırım😂😂