Imasleeper Zeynepfasulye 4-5 saatte bir içiyorum kesilmezse günlük 2 hak oluyo yani oda geçiriyor zaten ama arkadaşında dediği givi tansiyona bakın
Miniboy Zeynepfasulye bana 3 tane içebilirsin demişti doktorum hamileyken. Parol çok etkili olmadığı için migren taşı diye birşey var aktar yada eczaneden bulabilirsin. Mentol taşı diyede geçebiliyor. Başına sürdüğünde güçlü migren ataklarında bile etki eden kişiler olmuş. Banada paroldan daha etkili olmuştu
Buse4161 Zeynepfasulye dünden beri hem kasık hem baş ağrım var ama dayanılmayacak derecede değildi dayandım içmemek için. Çok geçmiş olsun bebeğim
Mavro Günde 4 kere içebilirsiniz. Doktorum bana öyle söylemişti. Yine de doktorunuza danışmak daha sağlıklı bilgiye ulaşır. Bol su için. Tansiyon kontrolü yapabilirsiniz. Belki tansiyon yüksekliğinden dolayı başınız ağrıyor olabilir
Zeynepfasulye Mavro tansiyondan şüpheleniyorum çünkü ense kısmımda agrı daha fazla teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Zeynepfasulye Miniboy mentol taşı bende de var ama benim gözlerimi çok rahatsız ettigi için kullanamdım
Patiseverana Miniboy evet haklısın ben de migren taşını sürünce baya rahatladım griptim hatta burnum falan bile açıldı aşırı iyi gelmişti. Parol doktorum bana da 3 tane içebilirsin en fazla demişti o da nir ilaç sonuçta diye ve griptim ona rağmen düşün 🌺
Toticik Doktorum bana 3 tane içebilirsin demişti ama içmemek bence daha iyi doğal yöntemler bulun daha iyi olur sizin için de bebiş içinde her ihtimale karşı bebeğinizi tehlikeye atmayın
Miniboy Zeynepfasulye evet biraz göz yakıyor. Ama ben kullana kullana alıştım galiba. İnşallah ağrılarınız geçer🙏
Zeynepfasulye Buse4161 tansiyondan oldu benim galiba limonlu su iyi geldi biraz teşekkür ederim sizede