Burcuxyz evet biri ben hamile kaldığım günden bu yana hep ekşi yedim ve kızım geliyor artık 34+4 olduk 🥰
Burcuxyz 17+2yim başından beri deli gibi ekşi yiyorum allahın izniyle bi oğlum olacak 😂
Ben çok turşu yedim, 18. Haftaya kadar çikolatadan tiksindim. Kızım olacak
Burcuxyz ben deli gibi tatlı yiyorum bebeğim kız tatlı ekşi olayı yanlış tatlıysa kız eksiyse erkek ama senin aşermen için erken yani tat için seninki suan psikolojik gibi 😅😅🙈🙈
Burcuxyz kızımda sürekli. Eksi yemiştim. Smdi hamileyim. Yine eksi yedim. Oğlum olacak😅😅vücudun neye ihtiyacı varsa onu yiyorsun.
Burcuxyz ben ilk haftalarda ekşi nar çok yedim ve vişne suyu içiyordum 28deyim kızım olacak inşallah. Bende inanmazdım yenilenlerle uyumlu olacağına. Bir de çikolata yemiyorum tatlı olan her şey mide bulandırıcı geliyor ki kaşık kaşık sarelle yerdim her gün 1 2 çikolata yerdim
Burcuxyz geçenlerde yeni Doğum yapan bir arkadaşımla konuştum, oğlu oldu.
Bana canın tatlı mı ekşi mi istiyor diye sordu,
bende ekşi dedim ye ekşiyi doğur Ayşe’yi diye klasik söyleyecek sandım
ama artık erkek olanlar ekşi yiyor hep dedi😂 Çevremde kız olanlar hep tatlı yiyordu dedi.
Ben oturup limon soyuyorum yiyorum portakal yer gibi. Daha belli değil cinsiyetimiz 15+1 Perşembe randevuda belki belli olur 💕😊
Burcuxyz ekşiyi ilk aylar yiyorsan tamamen mideni bastırmak için vücudun istiyor.bunun yediklerinle bi bağlantısı yok inanma öyle şeylere.ben ilk iki ay ekşi çok yiyodum sonra delirmişler gibi tatlı yedim.ozaman benim homoseksüel çıkarmam lazım😂.kızım olucakda tamamen babasından gelen genlerden dolayı yediklerimden değil yani 😂